سازمان مهاجرت بین‌المللی از بازگشت حدود ۳ میلیون آواره سودانی خبر داد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۱۹۸۶

سازمان مهاجرت بین‌المللی از بازگشت حدود ۳ میلیون آواره سودانی خبر داد

سازمان مهاجرت بین‌المللی اعلام کرد که میلیون‌ها سودانی به حدود ۲۵۰۰ منطقه در ۹ ایالت سودان بازگشته‌اند.
سازمان مهاجرت بین‌المللی از بازگشت حدود ۳ میلیون آواره سودانی خبر داد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ سازمان مهاجرت بین‌المللی روز دوشنبه اعلام کرد که میلیون‌ها سودانی به حدود ۲۵۰۰ مکان در ۹ ایالت سودان بازگشته‌اند.

 

این سازمان افزود که "نسبت بازگشت‌ها نسبت به ماه گذشته ۱۰٪ افزایش داشته است که نشان‌دهنده شتاب گرفتن روند بازگشت علی‌رغم ادامه چالش‌های امنیتی و انسانی است."

 

در گزارشی که از ۱ تا ۳۰ نوامبر ۲۰۲۵ تهیه شده است، سازمان اعلام کرد که "داده‌ها از بیش از ۱۲ هزار مکان در ۱۸۵ منطقه محلی در تمامی ایالات سودان جمع‌آوری شده است."

 

سازمان مهاجرت بین‌المللی اشاره کرد که "۸۳٪ از بازگشت‌کنندگان آواره داخلی بودند، در حالی که ۱۷٪ از خارج کشور بازگشته‌اند."

 

همچنین گفته شد که "کودکان زیر ۱۸ سال ۵۵٪ از بازگشت‌کنندگان از آوارگی داخلی و ۴۵٪ از بازگشت‌کنندگان از خارج را تشکیل می‌دهند."

 

این سازمان تأکید کرد که "تعداد آوارگان داخلی در سودان همچنان بالاست و به ۹ میلیون و ۲۵۸ هزار و ۲۷۳ نفر رسیده است که در بیش از ۱۱ هزار مکان در ۱۸۵ منطقه پراکنده هستند."

 

گزارش سازمان مهاجرت بین‌المللی افزود که "تعداد آوارگان در ۱۱ ایالت کاهش یافته است، در حالی که در ایالات دارفور مرکزی، دارفور شرقی، دارفور شمالی، دارفور جنوبی، دارفور غربی، جنوب کردفان، نیل سفید و خارطوم افزایش یافته است، که این وضعیت در پی ادامه درگیری‌ها بین ارتش سودان و نیروهای پشتیبانی سریع است."

پربازدیدترین آخرین اخبار